Over RecreaVilla

Bij de ontwikkeling van model “Lake” is de belangrijkste pijler duurzaamheid. Een duurzame woning passend in elke omgeving door verschillende materiaalkeuzes, welke op een esthetische wijze door ontwerpstudio Dutch Design Studio tot uitdrukking zijn gebracht. Maar ook duurzaam in de vorm van energieverbruik. Met name het ontwerpen van een bungalow welke geen gebruik maakt van aardgas, enkel elektriciteit en voorzien kan worden van zonnepanelen om zo energieneutraal te kunnen zijn.

Architectuur; Dutch Design Studio ontwerpt exclusieve woningen op maat. Bij het ontwerpen van het model Lake is er vanuit gegaan dat de koper hoge eisen stelt, oog voor detail heeft en luxe in combinatie met privacy op prijs stelt. Het ontwerp is vanuit het interieur gestart. Welke functies zijn noodzakelijk en welke wenselijk. Alle keuzes gericht op comfort, duurzaamheid en contact met de omgeving. Het actieve leven is gescheiden van het slaapgedeelte, ieder voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

De vierkante meters worden optimaal benut, de keuken bezit luxe apparatuur en is gemaakt van duurzame materialen. De raampartij biedt veel licht. Een terras met openhaard behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, onze kernwaarden zijn:

  • Hip & Cosy: moderne maar gezellige woning
  • Onderhoudsarm: uitsluitend onderhoudsarme materialen
  • Groen: RC waarde 6 en met enkele zonnepanelen energie neutraal
  • Duurzaam: uitsluitend topmaterialen die langdurig mee gaan
  • Value for money: De beste prijs – kwaliteit van Nederland

Patrick van Kemenade

operationeel manager

06 - 53 16 70 02
pk@recreavilla.nl

Eugene Houben

algemeen directeur

06 - 29 17 94 87
eh@recreavilla.nl

Theo Linders

bouwkundig manager

06 - 82 99 31 40
tl@recreavilla.nl

Aangenaam kennis te maken.

Nieuws, blogs en actuele projecten

RecreaVilla is druk in ontwikkeling en bezig met de realisatie van recreatiewoningen op verschillende locaties. Graag houden wij u door middel van blogs en foto's op de hoogte van de ontwikkelingen. Wilt u ook per mail geïnformeerd blijven? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief die wij eenmaal per kwartaal versturen.