Key Partners

RecreaVilla heeft ervoor gekozen om niet alles in eigen beheer te realiseren maar we doen dit door een combinatie van specifieke expertise in huis te halen en daar waar nodig specifieke specialisme in te huren indien een project hier om vraagt. Op deze manier komen wij samen met onze key-partners tot een samensmelting van diverse disciplines en dit zorgt voor een sterke en flexibele combinatie van vakkundige mensen. Onze key-partners verbinden hun specialisme graag aan ons op het gebied van recreatiewoningen, zelf spreken wij over een zeer mooi team welke we met trots willen voorstellen.

Dutch Design Studio

In 2013 is Michel Stomphorst gestart met het bedrijf Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.
De werkwijze van Michel Stomphorst is praktijkgericht en zijn enthousiaste manier van ontwerpen werkt inspirerend.
Hij werkt altijd met een combinatie van de elementen “creativiteit” en “realiteit”, omdat juist dit laatste element sterk bepalend is voor de resultaten die behaald kunnen worden.
Wat onze expertise extra krachtig maakt, is dat wij alles vanuit een praktisch oogpunt bekijken, omdat wij zeker willen weten dat alle ontwerpen die wij maken ook praktisch haalbaar zijn.
www.dds-bta.nl

Preflex / FM Bouw

In PreFlex BV hebben wij een meer dan wenselijke partner gevonden, welke onze ontwerpen/concepten uiteindelijk daadwerkelijk realiseert. PreFlex bestaat uit een samenwerking van diverse bouwkundige disciplines waaronder o.a. FM Bouw de leverancier van het staalbouwframe.

PreFlex bouwt en onderhoudt onze woningen op locatie en naar wens van de uiteindelijke koper. Het staalframe bouwconcept kan in een korte periode gerealiseerd worden, een belangrijk aspect voor de recreatieparken die niet in een lange bouwperiode willen zitten.
www.fmbouw.nl

Vizzithome

RecreaVilla heeft een samenwerking met Vizzithome met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van interieur. Vizzithome speelt in op de omgeving en ligging van de recreatiewoning en komt zo met een landelijke, nautische of moderne inrichting en is in staat om er ook het onderhoud van te verrichten indien er bijvoorbeeld sprake is van een verhuurwoning.
www.vizithome.com

Bruynzeel

Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met Bruynzeel keukens, de prijs/kwaliteit verhouding van een Bruynzeel keuken past perfect binnen ons concept. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met Bruynzeel op een groot project in Zeeland (56 woningen). Deze positieve ervaringen hebben ertoe geleid dat wij blijven kiezen voor een Bruynzeel keuken in onze woningen.
www.bruynzeelkeukens.nl

 

Patrick van Kemenade

managing director

06 - 53 16 70 02
pk@recreavilla.nl

Eugene Houben

managing director

06 - 29 17 94 87
eh@recreavilla.nl

Aangenaam kennis te maken.

Nieuws, blogs en actuele projecten

RecreaVilla is druk in ontwikkeling en bezig met de realisatie van recreatiewoningen op verschillende locaties. Graag houden wij u door middel van blogs en foto's op de hoogte van de ontwikkelingen. Wilt u ook per mail geïnformeerd blijven? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief die wij eenmaal per kwartaal versturen.

RecreaVilla Concepts B.V.
Kapelstraat 10a
5591 HE Heeze

info@recreavilla.nl

Volg ons via social media: